Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čisté mlékařské kultury

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
 (Iveta Urbanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
 (Anna Plachká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
 (Nina Šonkoľová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
 (Karolína Fričová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
 (Jaroslav Krupinský)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby fermentovaných potravin
 (Monika Šestáková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9aoce2// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů
 (Iveta Sokolová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7zhm5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
 (Veronika Cabáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Sporotvorné mikroorganismy v potravinách
 (Dana Hrubošová)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//d1bm9d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)