Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čisté mlékařské kulturyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
(Iveta Urbanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
(Nikola Křišťálová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
(Anna Plachká)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
(Nina Šonkoľová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
(Karolína Fričová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
(Jaroslav Krupinský)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby fermentovaných potravin
(Monika Šestáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9aoce2// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů
(Iveta Sokolová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7zhm5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
(Veronika Cabáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Sporotvorné mikroorganismy v potravinách
(Dana Hrubošová)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//d1bm9d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma