Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
 (Ludmila Gregovská)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
 (Iva Peníšková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
 (Kristýna Šantová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
 (Diana Mráziková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
 (Ludmila Gregovská)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
 (Lada Lukšíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
 (Ludmila Gregovská)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Helena Bačová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0qqgvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)