Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
termizované, tvarohové, dezertyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití dynamické mechanické analýzy jakožto doplňkového modulu oscilační reometrie pro hydrogelové systémy
(Jiří Kopecký)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//lis4t4// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
(Jolana Dostálová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
(Věra Škvařilová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
(Věra Škvařilová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
(Karla Bezděková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.
(Žaneta ŠVÉDOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qmzqzc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
(Tereza Šmigurová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7p64ug// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma