Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

termizované, tvarohové, dezerty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Využití dynamické mechanické analýzy jakožto doplňkového modulu oscilační reometrie pro hydrogelové systémy
 (Jiří Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//lis4t4// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vaškových)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
 (Věra Škvařilová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
 (Věra Škvařilová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
 (Karla Bezděková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.
 (Žaneta ŠVÉDOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qmzqzc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
 (Tereza Šmigurová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7p64ug// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)