Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

HACCP

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
 (Natálie Kaserová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
 (Tereza Štěpánková)

2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6lglvn// | Ekonomika a management / | Theses on a related topic

Prevence plýtvání potravin v domácnostech a restauracích z globálního a českého hlediska
 (Marie ŠARVAŠOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//jyhk1f// | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - němčina | Theses on a related topic

FOOD WASTE a jeho prevence pro generaci Z prostřednictvím kampaně na sociálních sítích
 (Martin Mikulášek)

2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9ed7l7// | Ekonomika a management / | Theses on a related topic

Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
 (Martina Čiháková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Hygiena výroby lahůdek
 (Marie Szczybrochová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j8nfmm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic