Theses on the same topic (having an identical keyword):
HACCPKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
(Natálie Kaserová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
(Tereza Štěpánková)2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6lglvn// | Ekonomika a management / | Theses on a related topic
Prevence plýtvání potravin v domácnostech a restauracích z globálního a českého hlediska
(Marie ŠARVAŠOVÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//jyhk1f// | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - němčina | Theses on a related topic
FOOD WASTE a jeho prevence pro generaci Z prostřednictvím kampaně na sociálních sítích
(Martin Mikulášek)2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9ed7l7// | Ekonomika a management / | Theses on a related topic
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
(Martina Čiháková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
(Martina Táborská)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Hygiena výroby lahůdek
(Marie Szczybrochová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j8nfmm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic