Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Suché skořápkové plodyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Suché skořápkové plody jako zdroj vitaminů
(Soňa Hermanová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hsn88n// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Tropické skořápkové plody a jejich nutriční hodnota
(Terezie Baitlová)2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9qc8ub// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Suché skořápkové plody ve výživě člověka
(Iveta CHLEBIŠOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7asw30// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vláknité mikromycety jako kontaminanty sušeného ovoce a suchých skořápkových plodů.
(Daniela Fabiánová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bs3e3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení mykotoxinů v suchých skořápkových plodech.
(Hana Maturová)2021, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l0f3lv// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
(Martina Suchá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu E v suchých skořápkových plodech
(Veronika Kudelová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//89zdoq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití moderních analytických technik pro hodnocení kvality suchých skořápkových plodů
(Veronika Valerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mrf9rx// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zastoupení vybraných minerálních látek v různých druzích suchých skořápkových plodů
(Martina Suchá)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wlpg23// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
(Martin Kičmer)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma