Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zpracování ryb v rámci oděvního designu
(Kateřina Svoboda)2023, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xa6gz0// | Výtvarná umění / Multimédia a design - Design oděvu | Práce na příbuzné téma
Histologie žaber ryb - zpracování a vyhodnocení preparátů
(Jakub KOCOUR)2022, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0u1kwc// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa
(Filip Souček)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//j025y8// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Diverzita společenstev ryb korálových útesů chráněných mořských území Šrí Lanky
(Sarah Maya Židek)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/djsj4/ | Ekologická a evoluční biologie / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
(Martina Zajíčková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//surhkx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
(Tereza KÝROVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zbeovi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb
(Sarvenaz KHALILITILAMI)2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//98go2x// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
(Martina Zajíčková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//surhkx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
(Marie Nevrklová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tqs0sb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Milena Forejtová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma