Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spotřeba

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Zpracování ryb v rámci oděvního designu
 (Kateřina Svoboda)

2023, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xa6gz0// | Výtvarná umění / Multimédia a design - Design oděvu | Práce na příbuzné téma

Histologie žaber ryb - zpracování a vyhodnocení preparátů
 (Jakub KOCOUR)

2022, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0u1kwc// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa
 (Filip Souček)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//j025y8// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Diverzita společenstev ryb korálových útesů chráněných mořských území Šrí Lanky
 (Sarah Maya Židek)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/djsj4/ | Ekologická a evoluční biologie / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
 (Martina Zajíčková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//surhkx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
 (Tereza KÝROVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zbeovi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb
 (Sarvenaz KHALILITILAMI)

2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//98go2x// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
 (Martina Zajíčková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//surhkx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
 (Marie Nevrklová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tqs0sb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Milena Forejtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)