Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

allicin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Významné výživové látky v cibulové zelenině
 (Radek MIKLAS)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hxg8u// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita česneku
 (Barbora Kodovská)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití rostlin z čeledi česnekovitých ve výživě
 (Eva Večeřová)

2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pptez/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma