Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
amaranthKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Marketingová strategie společnosti Amaranth Life s.r.o.
(Michaela Doležálková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/56208 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu
(Denisa Vraná)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//93txkn// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a vlastnosti amarantu
(Eva SZAROWSKÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bxgdhw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Amarant ve výživě člověka.
(Hana KAZÍKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nyhjup// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
(Eliška Gurská)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
(Irena ŠESTÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iltrjc// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Aplikace amaranthu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů
(Milada LENFELDOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2nk7xt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Aplikace amaranthu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů
(Milada LENFELDOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2nk7xt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Obsah rutinu v laskavci (Amaranthus sp.)
(Kristina KOTLANOVÁ)2008, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6ueasr// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma