Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
analogy syruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
(Kateřina HORÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
(Lenka HUDEČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//srm0iz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
(Jitka ŠINDLEROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//200dgx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace analogů tavených sýrů
(Lenka Chlebcová)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l01zgp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace analogů tavených sýrů
(Lenka Svítilová)2011, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//agcih6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Složení mastných kyselin analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//o3s3x6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace analogů tavených sýrů
(Hana Studýnková)2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ujiyct// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
(Barbora VOLDÁNOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
(Veronika LAFATOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bje4p4// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma