Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analogy syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
 (Lenka HUDEČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//srm0iz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
 (Jitka ŠINDLEROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//200dgx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Charakterizace analogů tavených sýrů
 (Lenka Chlebcová)

2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//l01zgp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace analogů tavených sýrů
 (Lenka Svítilová)

2011, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//agcih6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Složení mastných kyselin analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//o3s3x6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace analogů tavených sýrů
 (Hana Studýnková)

2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ujiyct// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
 (Barbora VOLDÁNOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
 (Veronika LAFATOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bje4p4// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)