Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analogy tuku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
 (Kristýna DOUBRAVOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dc1jno// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití tuků a jejich náhražek v masné výrobě
 (Sylva Bartůňková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//le7w8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
 (Tereza Koníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
 (Klára Zlomková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma