Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidanty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Antioxidanty v potravinářském průmyslu
 (Monika Tomková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hot2oa// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v bylinných čajích
 (Anna Procházková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iysgy8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty
 (Klára PECHOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8mqyt5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty a UV stabilizátory vybraných polymerů
 (Pavla Palhounová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//l5knbh// | Anorganické a polymerní materiály / Polymerní materiály a kompozity | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty na bázi přírodních látek pro organická pojiva nátěrových hmot
 (Radek Janecký)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ot5r23// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty jako nezbytná součást výživy rekreačního sportovce
 (Erika PRUCKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//4wr557// | Tělesná výchova a sport / Trenérství a sport | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty ve víně a jejich možné obsahové ovlivnění
 (Kateřina Mikešová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//89cyox// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
 (Kateřina Havlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cqrn1v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)