Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

baking

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
 (Jana Králová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
 (Lucie Volfová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Testování mikrobiologické kvality hmyzí suroviny pro pekařské účely
 (Martina Krulíková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mklzw1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Ekvivalentní náhrada běžných stabilizátorů pro termostabilní náplně pekárenských výrobků
 (Diana Soudková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//szb4b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
 (Hana Pírová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Plán marketingové komunikace nové služby zakázkového pečení ve Zlíně
 (Terezie Dobešová)

2024, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qnwo2t// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma

Formy na bábovku
 (Agáta Muselíková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxj3jd// | Multimédia a design / Produktový design | Práce na příbuzné téma

Ekvivalentní náhrada běžných stabilizátorů pro termostabilní náplně pekárenských výrobků
 (Diana Soudková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//szb4b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
 (Julie Prokopová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení pekařských vlastností odrůd pšenice ozimé
 (Barbora Hromasová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dvcfct// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)