Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
(Jana Králová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
(Lucie Volfová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Testování mikrobiologické kvality hmyzí suroviny pro pekařské účely
(Martina Krulíková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mklzw1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Ekvivalentní náhrada běžných stabilizátorů pro termostabilní náplně pekárenských výrobků
(Diana Soudková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//szb4b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
(Hana Pírová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Plán marketingové komunikace nové služby zakázkového pečení ve Zlíně
(Terezie Dobešová)2024, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qnwo2t// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Formy na bábovku
(Agáta Muselíková)2024, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxj3jd// | Multimédia a design / Produktový design | Práce na příbuzné téma
Ekvivalentní náhrada běžných stabilizátorů pro termostabilní náplně pekárenských výrobků
(Diana Soudková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//szb4b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
(Julie Prokopová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení pekařských vlastností odrůd pšenice ozimé
(Barbora Hromasová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dvcfct// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma