Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

baking

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Kypřidla a protein v pekařských technologiích
 (Petra Hegerová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tnmlfz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
 (Adéla Břeňová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xzydjp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)