Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakterie mlecneho kvaseniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Produkce a charakterizace antimikrobiálních látek z bakterií mléčného kvašení
(Eliška Franeková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7yhxgh// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Testování antifungální aktivity nových izolátů bakterií mléčného kvašení
(Daniela Hanáková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vjfvii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech
(Anna Kozáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//euv9bn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
(Jan Pištěk)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8zf5nc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologické a protektivní vlastnosti nezákysových bakterií mléčného kvašení
(Anna Kozáková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9mn03c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv bakterií mléčného kvašení na růst podmíněně patogenních mikroorganismů
(Michal Lupták)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jwrv1s// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Citlivost střevních mléčných bakterií k metabolitům sulfát redukujících bakterií
(Věra Kotrsová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ynth6/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma