Theses on the same topic (having an identical keyword):

biogenic amines

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 28 theses)
Biogenní aminy - případové studie jejich výskytu
 (Tereza Matušková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//c8fopt// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Theses on a related topic

Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Viera Nováková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
 (Adéla Žalková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
 (Adéla Žalková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
 (Natálie Ogurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
 (Barbora Řezníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
 (Monika Augustová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Biogenní aminy v ovoci, zelenině a bramborech
 (Eva Pechlátová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mnfvm5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 28 theses)