Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bobuleKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
(Marie Kudrnáčová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné
(Jana Krčálová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yam0ad// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj metodologické a technologické platformy pro neinvazivní odhad fenolických látek v listech a bobulích
(David ŠEBELA)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fg4pb1// | Biofyzika / | Práce na příbuzné téma
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
(Tereza Hloušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace vlastností extraktů z hroznových bobulí pomocí moderních
(Lenka Šťavíková)2010, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//mcwgnq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace kvasinek rodu Saccharomyces z listů, bobulí a moštu révy vinné
(Anna Škodová)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//c7jtn9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Extrakce, separace a identifikace anthokyanů ve slupkách bobulí
(Jarmila Watzková)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8xmqar// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma