Theses on the same topic (having an identical keyword):

cheese analog

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Využití metody 3D tisku pro výrobu sýrových analogů
 (Martin Dočkal)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xuew1m// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
 (Tereza Erbenová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
 (Denisa Vránová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
 (Lenka HUDEČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//srm0iz// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
 (Jitka ŠINDLEROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//200dgx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).
 (Adéla ABRMANOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ieol53// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic

Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dc1jno// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
 (Lucie Mynarčíková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)