Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cheesesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
(Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
(Simona HYBŠOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
(Bára Bažantová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sýry typu "Pasta-Filata"
(Marie Chvatíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti charakterizace alternativních náhrad tuků v sýrech
(Šimon Košárek)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ofmvfo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
(Zuzana Pavlíčková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby plísňových sýrů
(Lukáš Navrátil)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7t3r6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
(Jana Jašková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma