Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chickpeaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hydrotermická úprava cizrny pro výrobu speciálních druhů chleba
(Lucie Gebrtová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bgbb5a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium průběhu zrání těsta s významným podílem cizrnové mouky
(Anna Zemaníková)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fkod48// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nové potenciální lektiny z luštěnin
(Pavlína Potúčková)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma