Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
creamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský plán -- Polar cream
(Jan Raška)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/55322 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Business Plan - establishment of a shop with rolled ice-cream Frozie
(Kateřina Ungrová)2019, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.
• http://theses.cz/id//exvpo3// | Ekonomika a management / Globální podnikání a management | Práce na příbuzné téma
Corporate Social Responsibility Concept in the Ice Cream Industry
(Andrea Jílková)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jox1tj// | Economics and Management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma
Brand Re-building in the Full Cream Milk Powder Industry of Sri Lanka
(Kaushalya Priyadarshani DON MANUELGE DONA SRI JAYAWRADENA)2011, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1qz8xn// | Ekonomika a management / Management a marketing | Práce na příbuzné téma
Výzkum maloobchodního trhu zmrzlin v hlavním městě České republiky
(Lukáš Svoboda)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/78840 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
(Veronika Halamková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6nleu4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické parametry výroby mražených krémů
(Lucie Hartmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
(Marcela Tomanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Diabetik versus stravování ve veřejných provozovnách (cukrárna) - výroba zmrzliny pro diabetiky
(Lucie KRČMÁŘOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7zb36k// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Marketingová segmentace e-commerce trhu se zmrzlinou
(Marek Herna)2018, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/80616 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma