Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
culinary preparationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potential impact of socioeconomic development on current use of fish and culinary herbs in Cambodian traditional cuisine
(Helena Kissová)2018, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vs25g2// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Monitoring výskytu Bacillus cereus ve vzorcích rýže: vliv kuchyňské úpravy a podmínek skladování na jeho pomnožení
(Lucie Sytařová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//357xb7// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv kulinární úpravy sardinek a šprotů na adhesi probiotik
(Tereza Záhoříková)2025, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xj4quc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
(Šárka Kuchyňková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Analýza peruánské gastronomie
(Lea Doktorová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10819/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Die Geschichte und Zubereitung deutscher regionaler Gerichte unter Berücksichtigung der Einflüsse benachbarter Länder
(Jiří CHOCHOLA)2025, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//6h4rh4// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - Angličtina - Němčina | Práce na příbuzné téma