Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
difosforecnan draselnyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
(Eva Janošíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
(Natálie Lyčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
(Iva Peníšková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
(Ludmila Gregovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma