Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dishesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
(Thuy Linh Nguyen)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/iorhs/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
(Emil Žižka)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Lexical analysis of names of Czech dishes and their translation into English
(Gabriela PEJŠKOVÁ)2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//udwu3m// | Učitelství pro střední školy / Anglický jazyk a literatura - Francouzský jazyk | Práce na příbuzné téma
Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
(Róbert Adámik)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
(Lenka Zagrapanová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
(Kristýna Pavlíková)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma
Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
(Quang Vu Minh)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/w0nl5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nazvanija bljud russkoj nacionalnoj kuchni i ih češskych ekvivalentov: sopostavitelnyj aspekt
(Lesia Tarasovych)2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fui2a/ | Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
(Lucie Beranová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
(Alica Šimečková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma