Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dishes

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
 (Thuy Linh Nguyen)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/iorhs/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
 (Emil Žižka)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Lexical analysis of names of Czech dishes and their translation into English
 (Gabriela PEJŠKOVÁ)

2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//udwu3m// | Učitelství pro střední školy / Anglický jazyk a literatura - Francouzský jazyk | Práce na příbuzné téma

Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
 (Róbert Adámik)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
 (Lenka Zagrapanová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
 (Kristýna Pavlíková)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma

Nazvanija bljud russkoj nacionalnoj kuchni i ih češskych ekvivalentov: sopostavitelnyj aspekt
 (Lesia Tarasovych)

2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fui2a/ | Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
 (Lucie Beranová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
 (Eva Baloghová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
 (Alica Šimečková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)