Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
doba zraniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání BMC materiálů na jejich reologické a zpracovatelské vlastnosti
(Michal JUŘÍK)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1gdess// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost masa v průběhu zrání
(Nicola Darkwahová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti akcelerace zrání sýrů
(Veronika Přepechalová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
(Marie Řezníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
(Marie Řezníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
(Petr Kochánek)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//etxsjg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
(Martina Škrabalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání
(Jitka VESELÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//346kl4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování jakosti hovězího masa během zrání
(Monika Kavanová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma