Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

doba zrani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby zrání BMC materiálů na jejich reologické a zpracovatelské vlastnosti
 (Michal JUŘÍK)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1gdess// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost masa v průběhu zrání
 (Nicola Darkwahová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti akcelerace zrání sýrů
 (Veronika Přepechalová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
 (Marie Řezníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
 (Marie Řezníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
 (Petr Kochánek)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//etxsjg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání
 (Jitka VESELÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//346kl4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování jakosti hovězího masa během zrání
 (Monika Kavanová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)