Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
egg whiteKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití vaječného bílku v potravinářském průmyslu
(Nela Tesařová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3m97gs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita vajec bělovaječných a hnědovaječných slepic v závislosti na jejich věku
(Ladislav Linek)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zxsssc// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Kvalita vajec u bělovaječných slepic v závislosti na jejich věku
(Michaela Křížová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wldvb5// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vývoj a validace ELISA soupravy pro stanovení alergenních proteinů vaječného bílku
(Květa Koryčanová)2015, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//rjhv9p// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku
(Pavlína KEBISOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ga3xt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma