Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

egg white

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití vaječného bílku v potravinářském průmyslu
 (Nela Tesařová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3m97gs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita vajec bělovaječných a hnědovaječných slepic v závislosti na jejich věku
 (Ladislav Linek)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zxsssc// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Kvalita vajec u bělovaječných slepic v závislosti na jejich věku
 (Michaela Křížová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wldvb5// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vývoj a validace ELISA soupravy pro stanovení alergenních proteinů vaječného bílku
 (Květa Koryčanová)

2015, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rjhv9p// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku
 (Pavlína KEBISOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ga3xt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma