Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
exopolysaccharideKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
(Jan Pištěk)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8zf5nc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě sýrů
(Magdalena Kráčmarová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t3w2kl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma