Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
(Hana Svobodová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
(Lucie Drcmánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Anaerobní fermentace kuchyňských odpadů
(Adam Buršík)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//31jtw8// | Odpadové hospodářství / | Práce na příbuzné téma
Management výživy v průběhu fermentace
(Viktor Popp)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//73wplz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Možnosti hygienizace kalů z ČOV pomocí procesu aerobní fermentace bioodpadů
(Tereza Švadlenková)2022, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/147768 | Chemické a environmentální inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Michaela Hanzlíková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice
(Phuong Anh Nguyen)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qc4m7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
(Soňa Podholová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma