Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
(Anita Rejdlová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
(Lucie Drcmánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Anaerobní fermentace kuchyňských odpadů
(Adam Buršík)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//31jtw8// | Odpadové hospodářství / | Práce na příbuzné téma
Energetické využití biomasy cestou mokré fermentace
(Lukáš Odehnal)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//sgen35// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervančních přípravků na průběh sekundární fermentace u modelových čirokových siláží
(Lucie Hronová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jd0fa6// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
(Michaela Hanzlíková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Aktivní přípravky na bázi koji fermentace a extraktů z vzácných hub
(Kristýna Živná)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//gfss36// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Anaerobní fermentace rostlinné biomasy kontaminované radioaktivním spadem
(Jana Růžičková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ut5zrw// | Technologie pro ochranu životního prostředí / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice
(Phuong Anh Nguyen)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qc4m7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma