Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

foodstuffs

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Advanced mass spectrometry-based strategies for quality assessment of selected foodstuffs
 (Leoš Uttl)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//q40yk8// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Application of gas chromatography coupled to various types of mass spectrometric detectors for quality and safety evaluation of selected foodstuffs
 (Michal Stupák)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xsq0n7// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
 (Norbert Gerec)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
 (Klára HUDCOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//986vvp// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Stanovení biopřístupné frakce kovů v potravinách
 (Tereza Walachová)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pqlmf/ | Chemie / Analytický chemik - manažer chemické laboratoře | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
 (Barbora Hlavatá)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/arfhh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Celozrnné potraviny ve výživě člověka
 (Kateřina Kořínková)

2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c12of/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Reklama v oblasti potravin
 (Jiří Hruška)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12925/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Právní aspekty dvojí kvality potravin
 (Andrea Prouzová)

2019, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pwubh/ | Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia | Práce na příbuzné téma

Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)
 (Eva VLČKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qdsehq// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)