Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ft-nirKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení obsahu silic pomocí infračervené (FT-NIR) spektroskopie
(Eva Sedlaříková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vkt71z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití NIR spektroskopie ke kontrole kvality potravinářských výrobků
(Lukáš Dvořák)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nxrida// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Využití spektroskopie v blízké infračervené oblasti ke sledování skladby mastných kyselin v řepce olejné
(Tereza KŘESINOVÁ)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//674fsn// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma
Hodnocení barvy medu
(Eva Černá)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//777jbm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané charakteristiky syrového mléka
(Adéla BALAJKOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7bsllf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma