Theses on the same topic (having an identical keyword):
gastronomickaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Gastronomická tematika v učebnicích chorvatštiny
(Kateřina Vojtková)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ffb50/ | Filologie / Chorvatský jazyk a literatura | Theses on a related topic
Gastronomická sémantika filmů Velká žranice a Menu. Komparativní analýza.
(Tereza GORENČÍKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9cldhf// | Filmová studia / Filmová studia / Televizní a rozhlasová studia | Theses on a related topic
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Ekonomické dopady mimořádného opatření vlády v roce 2020 na gastronomická zařízení v České republice
(Simona Krejčí)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1a6n1y// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic
Gastronomická gramotnost zákazníků B2B Café Restaurant v Jihlavě
(Jaroslav Pavel)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//zxifl9// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Theses on a related topic
Gastronomická technika Sous-vide a její mikrobiologické aspekty
(Klára Pištorová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//riz7lo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Tvorba produktu cestovního ruchu - Kutná Hora gastronomická
(Klára Jeřábková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//asatll// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Theses on a related topic
Gastronomická úprava hlemýždího masa
(Veronika ŠVEHLOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jjxdff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.
(Sabina SEIDLEROVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3l7f7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic