Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

grape wine

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Komparácia spotrebiteľov vína na slovenskom a maďarskom trhu
 (Karin Kovácsová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/gh4rl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití třapin v technologii vín révy vinné
 (Tereza Helmová)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yghoqg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
 (Kamil Rozek)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Analytické metody použité při odhalování identity vína
 (Martina Franzeová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wqbc6q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Znojemsko, jeho integrovaná produkce a bioprodukce révy vinné
 (Jiřina Čurdová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v7hduv// | Zemědělská specializace / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Srovnání kvalitativních parametrů k hodnocení hroznů a vín ve Francii a ČR
 (Lucie Fricker)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//djb2r2// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování
 (Luděk SVOBODA)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u75358// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování
 (Luděk SVOBODA)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u75358// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vpqpcx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)