Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gumovitostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
(Petra Polcová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
(Ludmila Gregovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů.
(Martina Indráčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zcqt7h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace a vliv binárních směsí fosforečnanů při výrobě masných výrobků
(Simona Kadlecová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vc1twc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace a vliv binárních směsí fosforečnanů při výrobě masných výrobků
(Simona Kadlecová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vc1twc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
(Silvie Radomská)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
(Vojtěch FRANTÍK)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení nutričních parametrů masa hlemýždě zahradního - Helix pomatia
(Zuzana STRATILOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nlxy8y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace kolagenu do masných výrobků
(Michaela Brychtová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//59pyrq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma