Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gumy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Přídavek mastichové gumy do modelových vzorků tavených sýrů.
 (Karla Bezděková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//clvih5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Spoločenská zodpovednosť firiem v odvetví výroby z gumy a plastu v Slovenskej a Českej republike
 (Anna Kubovčíková)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9or31r// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
 (Tomáš DULA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Modifikace a stabilizace nanočástic stříbra pomocí biokompatibilní xanthanové gumy
 (Markéta Hačundová)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//8m2osg// | Chemie / Management v chemii | Práce na příbuzné téma

Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
 (Monika Zvonková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8k6i7r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Valorization of three gum polysaccharides in the synthesis of nanostructures and packaging films.
 (Abhilash Venkateshaiah)

2022, Disertační práce, Technická univerzita v Liberci / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//oa2gzq// | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Functionalized Green and Sustainable Sponges based on Tree Gum Kondagogu: Preparation, Characterization, and Applications
 (Rohith Kunjiparambil Ramakrishnan)

2022, Disertační práce, Technická univerzita v Liberci / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//rlaoew// | Nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti Pistacia lentiscus var. Chia (mastichová guma) ve vybraných potravinových systémech
 (Kateřina Štěpánková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tw8bq6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

S gumou o duši
 (Simona NOVÁKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ockvw9// | Učitelství pro střední školy / Učitelství výtvarné výchovy pro střední školy a základní umělecké školy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)