Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jehneci masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
(Gabriela Mati)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//wppbnv// | Management, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení kvalitativních parametrů jehněčího masa
(Monika Ničová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ji9ifa// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Chemické složení jehněčího masa
(Kateřina Urbánková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//odobkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
(Kateřina Urbánková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza masa ovcí vřesových
(Martina Severová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ccplvn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
(Kristýna Štohandlová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
(Lenka KRČMÁŘOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f8zgvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití skopového masa v gastronomii
(Martina CHRAMOSTOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//14oke8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma