Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jehneci maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
 (Gabriela Mati)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//wppbnv// | Management, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení kvalitativních parametrů jehněčího masa
 (Monika Ničová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ji9ifa// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Chemické složení jehněčího masa
 (Kateřina Urbánková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//odobkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
 (Adéla Zetková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
 (Kateřina Urbánková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza masa ovcí vřesových
 (Martina Severová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ccplvn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
 (Kristýna Štohandlová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
 (Jana Ryvolová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
 (Lenka KRČMÁŘOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f8zgvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití skopového masa v gastronomii
 (Martina CHRAMOSTOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//14oke8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma