Theses on the same topic (having an identical keyword):
jidelnickyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Návrh marketingové strategie - hmyzí protein jako běžná součást lidského jídelníčku.
(Kateřina Kopúnová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i1oaaj// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic
Čočka a cizrna v jídelníčku lidí - klady a zápory
(Sandra Šlajchová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ekg9ha// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Případová studie - změny tělesného složení po úpravě jídelníčku klienta
(Nataliia ANDRUSHCHENKO)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//21csvv// | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Role jedlého hmyzu v jídelníčku lidí trpících dnou
(Kateřina Veselá)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ov6hjd// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Spotřeba a druhové zastoupení rostlinných olejů v každodenním jídelníčku rodin v České republice
(Milada MARHOUNOVÁ)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gihus4// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Theses on a related topic
D vitamín v jídelníčcích školních jídelen
(Jana PETRÁŠKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vfhk5x// | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Topinambur (Helianthus tuberosus) - význam pro lidské zdraví a možnosti zařazení do jídelníčku.
(Sandra CHADZIELEFTERIADISOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//zt94wu// | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Zastoupení zdrojů omega-3 mastných kyselin v koncepci jídelníčku školní jídelny a návrh možností zlepšení ukazatelů spotřebního koše
(Jan ČANDA)2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w5wnd6// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Theses on a related topic