Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
(Vendula Němcová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
(Žaneta Olbertová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
(Barbora Bašková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
(Tereza VLČKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzumace obohaceného jogurtu na parametry krevního obrazu.
(Ludvík CICKO)2025, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6z6s7f// | Laboratorní diagnostika / | Práce na příbuzné téma
Sledování nutričních parametrů bílých jogurtů a jim podobných výrobků
(Jana Slezáková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fgbq38// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a charakterizace vysokoproteinových rostlinných jogurtů
(Igor Smatana)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//q3aphp// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Vývoj a charakterizace vysokoproteinových rostlinných jogurtů
(Igor Smatana)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//e997z0// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
(Simona Horáková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ircen5// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Výroba jogurtů tradiční technologií
(Klára Pálová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vfwep1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma