Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
 (Barbora Bašková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
 (Tereza VLČKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování nutričních parametrů bílých jogurtů a jim podobných výrobků
 (Jana Slezáková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fgbq38// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vývoj a charakterizace vysokoproteinových rostlinných jogurtů
 (Igor Smatana)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//e997z0// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Vývoj a charakterizace vysokoproteinových rostlinných jogurtů
 (Igor Smatana)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//q3aphp// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
 (Simona Horáková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ircen5// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Výroba jogurtů tradiční technologií
 (Klára Pálová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vfwep1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Barbora Kužmová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
 (Zuzana BÁRTOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
 (Lucie Synková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)