Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

juice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Analýza atributů výrobku na trhu džusů
 (Michaela Šubová)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/110557 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Studium hnědnutí dužniny a moštů z jablek.
 (Jan Chrastil)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i1d1cx// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie džusových nápojů
 (Barbora Zemanová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jl588a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné
 (Jana Krčálová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yam0ad// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
 (Jana Juříčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Prodloužení trvanlivosti jablečno-řepného moštu pomocí kombinace záhřevu a silic
 (Marek Mazal)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lunlse// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné
 (Jana Krčálová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yam0ad// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
 (Jana Juříčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinace záhřevu a přídavku silic do jablečno-řepného moštu na jeho antioxidační aktivitu
 (Jan Jiruška)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//myb4nv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)