Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
juiceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné
(Jana Krčálová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yam0ad// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
(Jana Juříčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza merchandisingových aktivit na trhu s džusy
(Kateřina Korpasová)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/113468 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Stabilita šťávy zeleného ječmene pomocí silic vybraných rostlinných druhů
(Jana Juříčková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dmgq6g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv enzymů, aplikovaných na zpracované bulvy cukrové řepy, ovlivňující kvalitu saturované šťávy
(Petra Langrová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tfvdpy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Trh fresh barů a smoothies v české republice
(Hana Šťavíková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/46534 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma