Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

klobasa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Vliv přídavku destilátů při výrobě bílých klobás na jejich senzorickou kvalitu
 (Samuel Horňan)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//i3s18r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli
 (Rebeka Martonová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ko0xj0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku tuzemských vín při výrobě vinných klobás
 (Eliška Brlíková)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//dj4dmd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Použití antioxidantů při výrobě bílých klobás
 (Nikola Richterová)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//11ezem// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
 (Petra Klvaňová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

P: Sobotní odpoledne
 (Vojtěch Plhák)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/uc4be/ | Filmové, televizní a fotografické umění a nová média / Tvůrčí fotografie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)