Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
klobasaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku destilátů při výrobě bílých klobás na jejich senzorickou kvalitu
(Samuel Horňan)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//i3s18r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli
(Rebeka Martonová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ko0xj0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku tuzemských vín při výrobě vinných klobás
(Eliška Brlíková)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//dj4dmd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Použití antioxidantů při výrobě bílých klobás
(Nikola Richterová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//11ezem// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
(Petra Klvaňová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
P: Sobotní odpoledne
(Vojtěch Plhák)2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/uc4be/ | Filmové, televizní a fotografické umění a nová média / Tvůrčí fotografie | Práce na příbuzné téma