Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konvenience

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
 (Anna Soshkova)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Marketingový plán zaměřený na zlepšení konvenience v nemocnici Atlas, a.s.
 (Petra Valchářová)

2015, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r2agic// | Ekonomika a management / Management ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
 (Martin HANDL)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bykfit// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách
 (Ivana Dvořáková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/doc6n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze
 (Věra Lorencová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8658/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza dopravních sítí a jejich výhodnost pro podnikatele
 (Jan STRNKA)

2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jpu5up// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Metody využívané při zpracování potravin
 (Miloš Kopal)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv přidávaných do potravin na zdraví člověka
 (Vladimír Matoušek)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6630/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Výživa a stravování žáků na střední škole
 (Eva Sklenářová)

2010, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b7k1w/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Convenience foods
 (Růžena Krutilová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma