Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
koreniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie koření - stanovení a porovnání výskytu významných skupin mikroorganismů ve vzorcích koření - pepře černého celého a pepře černého mletého
(Marcela Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bjxo2o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Koření pohledem chemika (nejen)
(Veronika Sojáková)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w8wm3/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Studium autenticity koření a kořenících přípravků
(Václav Štursa)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7tzees// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Koření v léčebné výživě
(Pavlína Kopecká)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rttp5/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Didaktická transformace tématu Bylinky neboli zelené koření
(Katrin Svobodová)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bc4kn/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Minulost, současnost a perspektivy produkce koření v České republice
(Ramilia Sibo)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1qkatm// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu země původu a způsobu zpracování na mikrobiotu vybraného koření
(Karolína Menoušková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9izk14// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
(Taťána Dangová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Koření rodu Capsicum
(Adam Falešník)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nlg4qi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Koření rodu Capsicum
(Adam Falešník)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nlg4qi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma