Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

koreni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Mikrobiologie koření - stanovení a porovnání výskytu významných skupin mikroorganismů ve vzorcích koření - pepře černého celého a pepře černého mletého
 (Marcela Procházková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bjxo2o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Koření pohledem chemika (nejen)
 (Veronika Sojáková)

2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w8wm3/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma

Studium autenticity koření a kořenících přípravků
 (Václav Štursa)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7tzees// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Koření v léčebné výživě
 (Pavlína Kopecká)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rttp5/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Didaktická transformace tématu Bylinky neboli zelené koření
 (Katrin Svobodová)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bc4kn/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Minulost, současnost a perspektivy produkce koření v České republice
 (Ramilia Sibo)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1qkatm// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu země původu a způsobu zpracování na mikrobiotu vybraného koření
 (Karolína Menoušková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9izk14// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
 (Taťána Dangová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Koření rodu Capsicum
 (Adam Falešník)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nlg4qi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Koření rodu Capsicum
 (Adam Falešník)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nlg4qi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)