Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvasinky a plisne

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
 (Anna Jiránková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hm8gd6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Prevence mastitid a faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce krav
 (Kateřina Píchová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8pxb9z// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Využití rostlinných látek pro konzervaci masa a masných výrobků
 (Denisa Bělinová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wa3f5r// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Nutriční rozbor a optimalizace chovu vybraných druhů jedlého hmyzu v podmínkách ČR s ohledem na zdraví člověka
 (Anna Adámková)

2017, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zzff0b// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Sušené ovoce a jeho bezpečnost
 (Dominika Pastorková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zljx35// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv ochucujících postupů vybranými druhy koření a aromatizujících rostlin na kvalitu olivového oleje
 (Tereza Kácalová)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4m8kj0// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Změny mikrobiologických a vybraných kvalitativních parametrů konzumního mléka
 (Patrik Říha)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yb0re0// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
 (Kristýna Chybová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Hygienická a toxikologická jakost jedlého hmyzu s ohledem na bezpečnost potravin
 (Žaneta Ferusová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kbes18// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující výskyt mastitid ve vybraném chovu a návrh jejich řešení
 (Tereza TLUSTÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//m8gmz1// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)