Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvasinky a plisneKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení vlivu země původu a způsobu zpracování na mikrobiotu vybraného koření
(Karolína Menoušková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9izk14// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy kontaminující nápoje z čerstvého ovoce a zeleniny (smoothie)
(Nela Keresztesová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//29rwq1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální rezistence a její šíření v potravinovém řetězci
(Nikol Maršová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uluzhl// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Variabilita obsahu a složení silic levandule lékařské z různých proveniencí
(Lucie Fojtíková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//98rb24// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv monoacylglycerolů na růst kvasinek a plísní v přírodních ovocných šťávách
(Zdeněk MÁČALÍK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b8qgqp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Tvorba biofilmů u plísní a kvasinek
(Tereza Myšková)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4exoyh// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma