Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kysane mlecne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Anton Miroshnichenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
 (Sára HONZEJKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//tm1ota// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Mikroflóra kysaných mléčných výrobků.
 (Tomáš Horňák)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ct55s2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metody měření viskozity kysaných mléčných výrobků
 (Roman Šebela)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emrz2c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení probiotické aktivity kysaných mléčných výrobků
 (Petr Illa)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/srhj3/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
 (Radek OLIVER)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxnewc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
 (Libor Průša)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza obalu na trhu mléčných výrobků
 (Veronika Schneiderová)

2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/85336 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných sacharidů v mléčných systémech
 (František Neduchal)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//plnko3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)