Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kysane mlecne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků
 (Monika Pillmaierová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bphlat// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
 (Libor Průša)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)