Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kysane mlecne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků
(Monika Pillmaierová)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bphlat// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
(Eva Ziková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
(Libor Průša)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma