Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactobacillusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Jan Vaňous)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Selektivní stanovení Lactobacillus casei a Lactobacillus acidophilus
(Kateřina Houšková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//jl9yzk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ověření účinnosti ISO normy na stanovení Lactobacillus acidophilus u probiotických výrobků
(Natálie Benešová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lxl78z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
(Sabina Kuncová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6zetsm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Quorum sensing u rodu Lactobacillus
(Jana Langášková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//65oy5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
(Kristina Veselá)2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
(Evgeniya Strepan)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
(Evgeniya Strepan)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma